Ons actieterrein is Lier en omgeving, waar we onze diensten voor verkoop en verhuur van woningen en appartementen met veel deskundigheid aanbieden.

Kiest u voor BiC real estate voor het verkopen of verhuren van uw eigendom, dan kiest u tegelijk voor een vastgoedkantoor met meer dan 30 jaar ervaring en een grondige expertise van de lokale vastgoedmarkt.

Vanuit die professionele achtergrond zijn wij vandaag in staat om u probleemloos te navigeren doorheen het aankoop- en verkoopproces en u vakkundig te ondersteunen bij het samenstellen van verhuurdossiers. Nog een troef is dat u bij BiC real estate beroep kunt doen op een gemotiveerd team van gekwalificeerde, bekwame en klantvriendelijke vastgoedmakelaars; ieder met de nodige beroepservaring.

Unieke website

Wij besteden enorm veel zorg aan het dagelijks updaten van onze website. Een hoog percentage van bezoekers komt via een directe opzoeking op onze website terecht. Potentiële kopers vinden dus makkelijk hun weg naar onze site.

Opvallende affichage aan het pand

Wij plaatsen duidelijk herkenbare borden die uw woning de nodige extra aandacht geven.

Aanwezigheid in de media

Internet en sociale media zijn een wereld apart waar kennis en ervaring tellen. Via ons geavanceerd computersysteem staat uw pand onmiddellijk online op verschillende vastgoedsites. Telkens in onze herkenbare en opvallende huisstijl. De publicaties worden nauwgezet opgevolgd en aangepast wanneer nodig.

Eigen database

Via onze eigen database beschikken we over een uitgebreid netwerk aan contacten. De kennis van de specifieke wensen van onze relaties zorgt voor een snelle match tussen verkopers en kopers.

Ervaring

Ons team bestaat uit vaste medewerkers die allen een jarenlange ervaring hebben in de vastgoedsector. Doordat we ons gespecialieerd hebben in de regio Lier en omgeving, kennen we deze markt dan ook door en door.

No cure, no pay

Wij maken met u glasheldere afspraken. En we schrikken niet terug voor een duidelijke resultaatverbintenis; geen resultaat = geen kosten.

 

BiC real estate is lid van BRES CommV (vennootschap in oprichting).