Het belang van een goede schatting

Een goed evenwicht tussen de waarde van uw pand en de vraagprijs stimuleert een verkoop op korte termijn.

De correcte schatting van uw eigendom is dus van het grootste belang. Ons kantoor, BiC real estate, staat bekend om zijn grondig onderzoek en deskundig advies.

Daarom houdt BiC real estate zich eraan voorafgaandelijk aan de verkoop steeds samen met u ter plaatse uw eigendom te komen bekijken, op een moment dat u best past, om een eerste waarde van het eigendom te bepalen. Zo biedt deze adviesschatting een indicatie van een mogelijke verkoopwaarde, en dat helemaal gratis.

De prijs van uw woning hangt af van veel verschillende factoren zoals o.a. het type vastgoed, de omgeving, de ligging, de grootte van het perceel, ouderdom, staat en onderhoud, gebruikte materialen, de evolutie van de vastgoedmarkt, enz.

Daarom houden wij de trends, de stadsontwikkelingen en de prijzen nauwlettend in het oog.

We onderzoeken de verschillende elementen en maken een professioneel schattingsverslag op. Onze inbreng is echter steeds een vrijblijvend advies, nooit een verplichting.

Samen met u bepalen we de geschikte en realistische vraagprijs.

Aarzel dus niet ons om een adviesschatting te vragen. Laat ons uw eigendom naar waarde schatten. U wint er alleen maar bij!