Uw eigendom verhuren.

Bij de verhuur van uw eigendom komt heel wat kijken en is door de complexe huurwetgeving absoluut een specialisatie geworden. BiC real estate garandeert u een zorgeloos verhuurtraject.

Gratis schatting

U bekomt van ons een gratis en vrijblijvende, realistische schatting naar huurwaarde toe. We geven u suggesties om het pand te optimaliseren voor verhuur. Samen met u bepalen we de correcte huurwaarde.

Verhuurdossier

We maken een correct en volledig verhuurdossier op. Hierin zitten alle verplichte en essentiële documenten zoals het energieprestatiecertificaat (EPC), het keuringsattest electriciteit, beschrijving en opmeting van het pand, enz. BiC real estate helpt u door de administratieve rompslomp.

Activiteitenrapport

Maandelijks ontvangt u van ons een activiteitenrapport. Dit geeft u een duidelijk overzicht van alle activiteiten die we de afgelopen maand ondernamen. Gevoerde publiciteit, bezoeken aan het pand, resultaten van de bezoeken, enz.

Publiciteit

BiC real estate bespaart kosten noch moeite om uw eigendom onder de volle aandacht te brengen. Zo maken we o.a. gebruik van een professionele fotoreportage en opmeting van het pand, opvallende verhuurborden, mailing aan kandidaat-huurders, publicatie op diverse vastgoedsites, gebruik van sociale media, opstelling van een maandelijks marketingplan, open huis, enz.

Begeleiding van kandidaat-huurders

Potentiële kandidaat-huurders krijgen alle noodzakelijke informatie en worden uitvoerig geïnformeerd. Geschikte kandidaat-huurders geven we een individuele en professionele rondleiding. Samen met u leggen we de bezoekuren vast.

We selecteren een geschikte kandidaat-huurder en stellen die aan u voor.

Huurovereenkomst

Komt u tot een akkoord met de kandidaat-huurder, gaan we over tot opstelling van een huurovereenkomst. Na ondertekening zorgen we voor de registratie van de huurovereenkomst en begeleiden we u bij de ingebruikname van het pand door de huurder (plaatsbeschrijving, overname meters, huurwaarborg, woonverzekering, enz.).

Service

Wij begeleiden u alzo doorheen het volledige verhuurtraject. Maar ook hierna kan u nog steeds bij ons terecht (voor bvb administratieve bijstand, huurindexaties, enz). Helpen we u graag verder met de meeste zorg.

BiC real estate werkt volgens het principe GEEN VERHUUR door ons = GEEN KOSTEN voor u!