INSPECTIETRIP SPANJE

Er is geen betere manier om u te informeren over de geselecteerde woningen en hun omgeving. Aan het einde van uw verblijf zult u dan ook met de nodige kennis van zaken kunnen oordelen en kiezen.

Hoewel wij op onze website zo volledig mogelijk proberen te zijn qua informatie, is het toch essentieel dat u zich ter plaatse vergewist van de ligging en de omgeving. Ons aanbod omvat immers woningen die in verschillende omgevingen gelegen zijn, en hoewel een woning op onze website u misschien zal bevallen, zou het kunnen dat de regio waar deze woning gelegen is, u minder aantrekt. Daarom organiseren wij onze oriëntatiereizen naar de door u gekozen locaties.

Vooraf nemen wij uitgebreid met u door welke woningen of projecten uw voorkeur genieten, en bezorgen u hierover een volledig en duidelijk informatiepakket.

De bezichtigingstrip is persoonlijk en er worden alleen door u gekozen woningen en projecten bezocht. Op uw verzoek kunnen wij u ook alternatieven voor de gekozen locaties laten bezichtigen. U krijgt ook alle gewenste informatie over de regio.

De bezichtigingstrips kunnen zowel in de week als in het weekend georganiseerd worden.

 

Luxe hotel

Wanneer u verblijfsaccommodatie wenst tijdens uw bezichtingsreis, kan BiC real estate Spanje u een aantal luxe hotels aanraden, waar u optimaal kunt genieten van uw verblijf.

De aangeboden bezichtigingsriezen duren zo lang u dat zelf wilt, met een minimum van 3 dagen - 2 nachten.

 

Planning

DAG 1: Vertrek naar Spanje. Wij halen u af op de luchthaven en vergezellen u tijdens uw bezoek aan de omgeving en aan de gekozen locaties. 's Avonds vergezellen we u naar uw hotel.

DAG 2 EN VERDER: Bezoek aan de door u gekozen projecten, met nadien een informatiesessie waarop wij antwoord bieden op al uw vragen, desgewenst in bijzijn van een door ons aangestelde advocaat. Het staat u vrij hiervoor zelf een advocaat aan te stellen.

LAATSTE DAG: Wij halen u op in uw hotel en brengen u terug naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis. Wellicht bent u dan al de gelukkige eigenaar van uw droomhuis in Spanje.

Indien u via BiC real estate Spanje uw woning koopt, betalen wij de bezichtigingsreis terug, met een maximum van 500 Euro.

Ook indien u in Spanje woont of bij vrienden of familie verblijft, kunt u gebruik maken van onze bezichtigingstrips. Het volstaat te bellen op of te mailen aan één van onze kantoren om een afspraak te maken.