BEZOEK ONZE BiC real estate Spanje KANTOREN IN BELGIE, NEDERLAND EN SPANJE


BiC real estate Spanje
 is gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed aan de Costa Blanca en de Costa Calida.

Succesvol helpen we kopers in het zoeken en aanbieden van het juiste onroerend goed. Zowel voor, tijdens als na de aankoop kan u rekenen op een perfecte begeleiding en ondersteuning. Mede dankzij onze uitstekende reputatie zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een voorname vastgoedmakelaar in het aanbieden van vastgoed in de Costa Blanca en de Costa Calida met kantoren in Spanje, België en Nederland.

Met een team van experten die allen ervaren zijn in de verkoop van Spaans onroerend goed, bieden wij een professionele ondersteuning aan in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Duits.

We beschikken over een ruim aanbod van appartementen en villa's in alle prijsklassen. Dit zowel in nieuwbouw als in herverkoop. Zowel geschikt voor investeerders die een optimaal rendement nastreven, als voor zij die op zoek zijn naar een tweede verblijf.

Binnen het segment van nieuwbouwprojecten werkt BiC real estate Spanje uitsluitend met ontwikkelaars die de nodige waarborgen afleveren op vlak van realisatie, kwaliteit en waarvan de projecten beschikken over alle nodige vergunningen.

BiC real estate Spanje is vertrouwd met de plaatselijke wetgeving en reglementeringen. We begeleiden u in de keuze van een Spaans advocatenkantoor, dat erover waakt dat alles steeds vlekkeloos verloopt. Het staat u uiteraard vrij zelf een advocaat aan te stellen.  

Bovenop onze uitstekende dienstverlening, bieden wij onze kopers de mogelijkheid op aantrekkelijke extra voordelen bij de inrichting van uw woning.

Bent u op zoek naar uw ideale woning onder de Spaanse zon en wenst u zich op een juiste, betrouwbare en professionele wijze te laten begeleiden? Contacteert u dan één van onze kantoren tot het verkrijgen van de gewenste informatie. We maken graag en geheel vrijblijvend de nodige tijd voor u vrij.

 

KANTOREN BiC real estate Spanje in BELGIE

Lier 2500 - Duwijckstraat 17
Putte 2580 - Mechelbaan 596

E-mail: contact@BiCestatespain.com                               www.BiCestatespain.com

 

KANTOREN BiC real estate Spanje in NEDERLAND

Rotterdam
Den Haag

E-mail: contact@BiCestatespain.com                              www.BiCestatespain.com

 

KANTOOR BiC estate Spanje in SPANJE

Jacarilla 03310, Alicante - Avda. Vistabella 19

E-mail: contact@BiCestatespain.com                             www.BiCestatespain.com

 

 

 

 

 

Elk kantoor is financiëel en juridisch onafhankelijk.